HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Hogyan lehet egy jogászt megalázni?

2009.04.23. 14:00 Bojtár (törölt)

Tegnapelőtt elmaradt a publikálás, ezért most pótoljuk:

A Darwin díjas módon meghalt szerencsétlen kisfiú halálát úgy gondolta a tv2, hogy teljesen kivesézi. A szülők/szomszédok/háziállatok megkérdezése után a főszerep a jogászoké lett, amikor is egy illetékes jegyző asszony beszélt az önkormányzat felelősségéről a temető fenntartása vonatkozásában, majd pedig egy ügyvéd úr a laza sírkövek kapcsán kereste a polgárjogi felelősöket. És amikor azt hittük volna, hogy ennél nem lehet lejjebb, megszólal a tv2 által az ügyvédek szintjére sorolt szakértő, egy mestermágus. Vágás. A polgári jog után jöhet egy kis túlvilági családi jog különös tekintettel a közeli hozzátartozók között lévő falakra.

Én azért egy cseppet felháborodtam volna, amikor kiderül, hogy valami táltos jóssal fogok egy fotelben, műsorban nyilatkozni. Magyar György is néha bevállal meredek dolgokat, de ilyet?

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr361076583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása