HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Ügyvédweb #13 - a világ legrosszabb ügyvédi honlapja

2009.05.16. 14:16 bicski

Így is lehet csinálni. Az ausztrál MARQUE Iroda a világ legrosszabb weboldalát indította el, melyet állítólag csak azért hoztak létre, hogy az ezzel kapcsolatos folyamatos zaklatásnak elejét vegyék.

Ajánljuk szíves figyelembe a tagok PDF-ben hozzáférhető önéletrajzából a "Useless niche expertise" rovatot. Továbbá nyíltan bevallják, hogy e-mailek fogadásáért vagy éppen utazásért nem számolnak fel díjat, ami dícsértes dolog.

 

5 komment

Címkék: ügyvédweb

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr851120471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ababababa 2009.05.16. 15:38:02

Nagy pacsit ezeknek a figuráknak, a CV-jük szerint egyik sem épp kispályás és megtehetik, ráadásul meg is merik tenni, hogy nem a corporate-bullshit imidzset nyomatják. És még a humoruk is jó, ügyvéd létükre. Szerintem ezek a Marsról jöttek, mert itt ilyen nincs. :)

macibácsi 2009.05.17. 17:00:47

*The partnership is now 50% female!

Ez az igazán dícséretes: ezzel dicsekedni. Nem tudnék ilyet elképzelni egy magyar irodánál.

Abel 2009.05.19. 14:48:23

Kedves Bojtárock,

több ügyvédwebes poston futottam végig és így a végére felmerült: ti milyen tartalmat/felületet látnátok jónak, mértékletesnek, megfelelőenek stb. egy ügyvéd honlapján? (bocs ha ezzel kapcsolatban már volt poszt) Mondjuk lehetne kategorizálni is a dolgot, egyéni ügyvédre, irodára, szmviteli stb szolgáltatásokat is nyújtó iroda stb. Néha felmegyek egy-egy nagynevű nemzetközi iroda magyar honlapjára és a mosolyokon meg a jelöltek phd dolgozat-részletein kívül nem igazán látom a különbséget.

Consultant 2009.05.19. 15:00:14

@dr. Káky Álmos:

Egyetértek. Nagy pacsi tőlem is!

Miért van az, hogy ilyen emberekkel eddig csak külföldön dolgoztam együtt?:

"someone young (at heart) who understands that we’re not very serious people
and that that’s okay because we’re seriously good lawyers;"

Pedig a Marson még nem jártam ;)

bicski 2009.05.19. 19:58:25

@Abel: a megfelelő honlap az igényes honlap, melyet minimális befektetéssel el lehet készíteni. Sajnos erre mind az időt, mind pedig az anyagiakat sajnálják a kedves kollégák. Pedig nem csak a kocsira, ruhára, irodára és ékszerekre kellene költeni, hanem a honlapra is. Bizonyosan nem az igényesség jele, mikor valaki anim-giffekkel bombázza tele az oldalát. Aki pedig nem ért hozzá, annak érdemes lehet profi webdizájner segítségét igénybe venni.
süti beállítások módosítása