HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Szolgálati közlemény

2009.05.25. 01:02 Bojtár (törölt)

Mostanában kicsit elmaradtak a bejegyzések, ami főleg az új munkahelyemnek tudható be.

A korábbi irodában a munka mennyisége drasztikusan visszaesett amikor elhatároztuk, hogy a munkakörünkben a tudomásunkra jutó mindenfajta ügyvédihonlapot/ kemény BH-kat illetve úgy általában a véleményünket unalmunkban kilőjük a blog.hu-ra. Ez remek kis időtöltés volt főleg munkaidőben. A képlet annyiban változott, hogy most általában este 7 előtt nem szabadulok és napközben nincs időm az oldallal foglalkozni (a legnagyobb sajnálatomra, mivel lenne mit posztolni).

Tekintettel arra, hogy nem akarom erőltetni írást, ha éppen nem vagyok formában ezért kevesebb bejegyzés lesz mostanában. Legnagyobb meglepetésemre a látogatók száma töretlen annak ellenére, hogy lassan heti rendszerességre lassul a posztolás, amiért egyébként külön hálás vagyok. Ha esetleg bárkinek van megjegyzése/ javaslata az oldallal kapcsolatban, azt örömmel vesszük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr301141757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása