HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

A microsec anti-spam worddel szivat

2008.11.26. 09:49 Bojtár (törölt)

Kevés olyan bosszantó dolog van a neten, mint az anti-spam word. Persze el kell ismerni, hogy tényleg hatékony, és ha az ember veszi a fáradtságot és regisztrál egy oldalon, általában el is kerülhető a használata. De a magyar igazságszolgáltatás szinte monopol IT beszállítója, a Weyland-Yutani Corporation Microsec Kft. úgy gondolja, hogy mindenképpen büntetni kell a felhasználókat, amennyiben nem pénzért, hanem ingyen szeretnének hozzáférni nyilvános adatokhoz, jelen esetben a cégjegyzékhez. Nem elég, hogy olvashatatlan a legtöbb anti-spam word, de minden lekérésnél kétszer kell megadni.  Ez felettébb idegesítő napi 20 lekérés esetén. A kedvencem:

 

 

 

 

4 komment

Címkék: microsec

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr69789186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öntelt radírpók 2008.11.26. 23:52:36

Agyhalál, bár néha egészen vicces szókapcsolatok jönnek ki. Csekkolnám egy cég székhelyét, de előtte be kell pötyögnöm, hogy "death comes" vagy "California cabbage".

Bojtár (törölt) · http://bojtarok.blog.hu/ 2008.11.27. 08:48:21

Igen, ilyenek nekem is lejönnek:) Néha vicces, néha (este 6kor általában) meg mintha hideg vizet csepegtetnének a fejemre. Egy regisztrációs lehetőség mindent megoldana, de gondolom az legalább 10 millió forintba kerülne...

ugyvedblog.admin 2009.01.20. 21:56:42

3/8@3/4cenlisted

áááááááááá .... én is mindíg a pokolba kívánom őket.

Viszont most megtanultam, hogy ez direktbe szívatás :-P Köszi, Bojtár :)

Bojtár (törölt) · http://bojtarok.blog.hu/ 2009.01.21. 09:23:45

Ez csak egy összeesküvés-elmélet. :) De tény, hogy az ingyenes cégjegyzék verzióra magasról tesznek.
süti beállítások módosítása