HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Álláshírdetés#3: Mázlista ügyvéd és alien ügyfél

2009.03.16. 23:36 Bojtár (törölt)

Kellett nekünk az álláskereséses posztunkban felemlegetnünk a freemailes címeket, rögtön megkaptuk Mátétól a vonatkozó álláshirdetés/ csillagközi magánjogi megbízás büntetést az ügyvéd.hu-ról.

135.

Hosszú távra lehetõleg pályakezdõ, vagy fél-egyéves tapasztalattal rendelkezõ ügyvédjelöltet keres Budaörsön lévõ ügyvédi iroda. Elvárás: legalább cum laude minõsítésû diploma, határozott egyéniség, elhivatottság a jogi pálya iránt, érdeklõdés a büntetõjog iránt. Korrekt alkalmazási feltételek. Saját gépkocsi elõny. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a mazlista80@freemail.hu email címen.

149.

50 millió Ft számunkra okozott kár miatt indítandó jogi eljáráshoz utólag fizetendő sikerdíjért ügyvédet keresek. Relatív kevés munka, nagy sikerdíj. Sürgős !! (Az ügy szinte teljes anyaga megtekinthető az "ufokiserletek.5mp.eu" honlapon. Írja be elérhetőségét a honlap vendégkönyvébe.)

3 komment

Címkék: álláshirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr781006666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ugyvedblog.admin 2009.03.17. 16:21:42

Szerintem az első egyszerűen nem akarta megadni az emailcimét, ami talán érthető, bár én nem bírom az ilyen gondolkodást.

A második honlapját megnéztem, nem semmi...

ügyvéd.hu: igénytelen, hogy kerül be pl. egy (ha jól emlékszem, kurucinfo-s) szélsőjobb akármi, minek nevezzem, felhivás?! Egy ügyvéd.hu azért ilyenekre odafigyelhetne....

bicski 2009.03.17. 21:56:17

csodálkozom, hogy ufókísérletes barátunk (még mindig) szabadlábon tolja

macskaandrás 2009.03.18. 10:32:40

Ufós ügyfél megkereste az egyik barátomat e-mailben, hogy 50 milliós kártérítés, sikerdíj, be kéne perelni az ufókat.

Javasoltam neki, hogy a károkozás helye szerinti bíróságot jelölje meg illetékesként, de az alperes idézhetőségi címét nem igazán tudtuk volna megjelölni, így nem vállalta...

(Egyébként döbbenetes, az e-mail teljesen koherens szövegezésű, nagyon jó helyesírással megírt levél volt, de a tartalma! Szegény bolond. :( )
süti beállítások módosítása