HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Ügyvédweb#4 Cyber Ügyvédi Iroda

2009.01.14. 22:36 Bojtár (törölt)

Ez az iroda annyira alkalmazkodott a cybervilág követelményeihez, hogy on-line jogi tanácsadást, véleményezést is képes nyújtani (lsd. modern jogi szolgáltatások).

Az on-line tanácsadás során átutalással teljesítendő díj ellenében, az Ön által elektronikus úton megküldött okiratok alapján, telefon, skype vagy más kapcsolattartó program (eszköz), vagy e-mail segítségével adunk jogi tanácsot, mondunk véleményt az Önt érdeklő kérdésekről, szerződésekről magyar és orosz nyelven.

A "Jogi fórum" rovatunkban a weboldalon keresztül feltett kérdésekre mondunk ingyen, nyilvános véleményt magyar és orosz nyelven. Ennek a szolgáltatásnak nem az eset részletes megvitatása, elemzése a célja, ezért nem helyettesíti a személyes és az on-line tanácsadást.

A honlap Jogi fórum részére külön felhívnám a figyelmet, esetenként még a zugügyvédet is lenyomja. Kár, hogy ilyen "vendégkönyv" üzemeltetése kamarai szabályokba ütközik. Két VBK között érdemes átfutni az idegenrendészeti rovatot, nekünk a "Nekem van egy fekete párom van, aki Tanzániából származik." rész a kedvencünk.

1 komment

Címkék: ügyvédweb

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr78878486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bicski 2009.01.19. 16:18:50

Szerintem ez nem vendégkönyv,
süti beállítások módosítása