HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Ügyvédweb#5 Barbara Laskowska Úrnő és a trükkös fiuk

2009.01.21. 23:24 Bojtár (törölt)

Itt az idő, hogy ügyvédweb rovatunk bővítse merítési területét, és külföldön is körbenézzen, hogy is van ez meg az. Először hasonlóan hányatott sorsú lengyel barátainknál kutakodtunk, és megállapíthatjuk, hogy az ügyvédi irodák honlapjainak színvonala egy fokkal jobb, mint hazánkban. Ha személéletesek szeretnénk lenni, akkor a privi-facebook hasonlat illetnék a különbségeket. A fenti képen látható Barbara honlapja kifogástalan, csak a domina Xena kinézetű hatalmas képe riaszthatja el az ügyfeleit büntetőjogi praxisától, de mindenképpen jobb, mint a gésa Úrnő címre pályázó magyar megfelelője.

A baloldali képen található ügyvédek honlapja is rendben van formailag és tartalmilag, viszont a Pasolini Salo-ja által megihletett művész cseppet ijesztő fényképeket készített a polák urakról. Ezeket az apróságokat leszámítva Lengyelországban sajnos az irodák egy fokkal jobban adnak a webes megjelenésükre, de azért itt is akadnak még gyöngyszemek, amiket posztolni fogunk.

1 komment

Címkék: lengyelország ügyvédweb

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr43894621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaanee 2009.01.22. 15:05:59

Azért ez a kemény: "Az ügyvédi iroda GPS koordinátái: N 47°29'53.27 - E 19°04'14.19"

Lehetne egy állomás geocaching versenyen...:D Nem szervezünk egyet?
süti beállítások módosítása