HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Filmajánló: Bojtár vs titkárnő (18+)

2009.01.27. 17:35 bicski

Igazából ez egy jogi blog, ezért igen szigorú minőségbiztosítási elveket vezettünk be, ami különösen pornográf és excesszív tartalmakra (lásd puruttya) vonatkozik, melyeket nem posztolunk.

Emellett a "filmajánló" mellett viszont nem lehetett csak úgy szó nélkül elmenni:

Egy vidéki tanyára invitálta egy röpke gyömöszölésre titkárnőjét a fiatal ügyvédbojtár. Hangulatjavítónak egy kis konyakot vittek magukkal.

 

És ez nem vicc. A filmet előre bocsátjuk, hogy nem láttuk, azonban a bemutatott ajánló-képek alapján annyit meg tudtunk állapítani, hogy egy erősen bojtár küllemű alak piros ladával moszviccsal (sic!) érkezik meg a tett helyszínére a titkárnőjével (már amilyet egy vidéki bojtár a fizetéséből meg tud engedni).

Ide kívánkozik az a diszklémer, hogy lelki sérülések elkerülése érdekében (továbbá ha kedves az életed) NE nyisd meg a linket, továbbá akkor se, ha net-használatodat monitoringozzák, mert ez felmondási ok.

4 komment

Címkék: titkárnő filmajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr53905845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaanee 2009.01.29. 14:23:22

Hát ez zseniális, de miért pont az öreg picsák videók közé nyomták fel?

bicski 2009.01.29. 14:27:00

@Jaanee: mi is értetlenül (és megdöbbenve) állunk a jelenség előtt

ababababa 2009.01.30. 17:17:31

Ez egy MOSZKVICS, nem Lada! :)
süti beállítások módosítása