HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Koksz és szerzői jog

2009.02.07. 13:01 ababababa

Virtuális gazdatestünk, az index.hu számolt be a napokban a magyar kriminalisztika történetének legnagyobb drogfogásáról. Tavaly júniusban több, mint 10 kilogramm kokaint foglaltak le a rendőrök Baranya megyében, az ügyben hét gyanúsított szerepel. A magyar celebvilág jeles személyiséginek elvonási tünetei felett érzett aggodalmunkat azonban egy pillanatra a totális értetlenség zavarta meg, amikor a hivatkozott cikk utolsó mondatához értünk:

"A most lezárt nyomozással kábítószerrel visszaélés, lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, illetve több rendbeli szerzői jogok megsértése miatt javasol vádat emelni a Nemzeti Nyomozó Iroda."

Álljon meg a menet! Tíz gramm kóla és néhány gondosan zsírozott önvédelmi Kalasnyikov még csak hagyján, hiszen minden akciófilmből tudjuk, hogy az óvodásokat droggal beetető rossz fiúk lőnek is, de... a szerzői jogok megsértése? Ez valahogy nem illik a képbe. Csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett. Másolt Bunyós Pityu CD-k a csempészautóban? Valami frenetikus premierfilm torrentes változata a kokainbarlang fullhádé plazmatévéjén? Betépve XboX-ozó nehézfiúk gyanús eredetű játékokkal? Az ötleteket (ne adj isten, a megfejtést...) sok szeretettel várjuk.

4 komment

Címkék: vélemény bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr80928297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cicus Maximus · http://cicmax.blogspot.com 2009.02.09. 12:50:49

Izé, a cikk szerint ez 10 kilogramm kokain volt.

Bojtár (törölt) · http://bojtarok.blog.hu/ 2009.02.09. 14:44:55

@Cicus Maximus: Amikor a főnök márványasztalára kell a kokain csíkokat húzni az e-szignós kártyával Káky-nak már teljesen összemosódik a g meg a kg... Ezt nézzük el neki.

ababababa 2009.02.09. 14:49:41

Nagyon vicces itt valaki! :P Javítva.
süti beállítások módosítása