HTML

Bojtárok

Ügyvédjelöltek apró örömei és bosszúságai

Van egy jó történeted?
Ne habozz, írj!

Ha esetleg a levél túl körülményes használd a feljelentő rovatunkat.

 

Feljelentő!

Változások

2009.02.14. 13:26 Bojtár (törölt)

A héten felmondtam, és márciustól új munkahelyen folytatom a jelölti pályafutásomat. Több munka, több fizu. Ez annyiban befolyásolhatja a blogolást, hogy az "intenzívebb" munka miatt elképzelhető, hogy kevesebb időm lesz az oldallal foglalkozni.

Mivel ettől függetlenül már régóta tervezgetünk egy beküldős-sztorizgatós vonalat, ami a legmenőbb dolog lenne a bojtárok blogon, ezért itt az ideje, hogy megkérjünk benneteket, hogy a jelöltalázós/ ügyvédanyázós/ bíróságosszivatós vagy ügyféllelbosszankodós történeteket írjátok meg nekünk, hogy mindannyian okulhassunk belőle. Ha bármi ilyesmi megtörtént már veletek a karrieretek során (és tudjuk, hogy megtörtént) küldjétek el a bojtarok(kukac)gmail.com e-mail címre vagy jelentsétek a feljelentő rovatba.

Ez eddigi rovatokat természetesen továbbra is folytatjuk, és úgy néz ki, további bojtárokat tuduk munkakerülésre csábítani és a szerzői gárdába felvenni. Ha bármilyen javaslatotok van a bloggal kapcsolatban, vagy egyszerűen csak meg szeretnétek tudni valami rólunk, akkor itt a remek alkalom, mi válaszolunk :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bojtarok.blog.hu/api/trackback/id/tr21941860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.02.14. 16:59:06

Tehén menjen előtted az első munkanapod kezdetekor! (ha a "kalappal" kevés lenne)!

Mr. Eco (törölt) 2009.02.15. 00:12:32

Sok sikert! Van egy pár történetem, majd ha lesz időm megírom őket :)
süti beállítások módosítása